Ploaie torentiala aseară peste Banat și Caransebeș VIDEO

Ploaie de noapteAseară, în jurul orei 19, peste Reșița și Banat, dinspre est, cerul s-a înnorat treptat și dintr-o dată, peste oraș s-au abătut fulgere și trăsnete foarte puternice.
Norii și-au dat drumul și în câteva minute, ploaia curgea la propriu din cer. Nu a plouat mai mult de jumătate de oră, dar cantitatea de apă căzută a depășit 40 de litri pe metru pătrat.
DE această dată, Reșița a scăpat de bălți și șuvoaie iar norii s-au oprit și descărcat peste Caransebeș. Străzile s-au transformat în pârâuri iar canelele abia au făcut față cantității imense de apă.
Oamenii spun că a fost potop și că nu au mai văzut așa ploaie deasă.

Mulțumim prietenului Cătălin din Caransebeș pentru imagini.

Comentarii

comentarii

4 comentarii la „Ploaie torentiala aseară peste Banat și Caransebeș VIDEO

 • 29 august 2013 la 13:07
  Permalink

  Daca fiecare oras sau municipiu ar pune taxe de tranzit unde am ajunge ? Sebesul este tranzitat de 10000 de tiruri/zi si nu are nici o taxa, sunt avantaje si dezavantaje la orasele tranzitate de drumuri europene asta se intampla de 40 de ani, dar nu e corect sa fim afectati la buzunare sa se descurce institutiile statului intre ele cu centurile.

 • 29 august 2013 la 8:52
  Permalink

  Domnul Vali, Boss taxa sa zicem ca este ilegala dar taxa pe care o percepe oftalmologul in Policlinica este legala? Dar taxa pe care o incaseaza Statul pentru ajutorul de somaj este legala din moment ce omul pleaca din campul muncii fara ajutor de somaj si nu din vina sa? Sunt multe ineptii in tara aceasta unde nici macar in Centrul Vechi Bucuresti la 1 km de Cotroceni si 1 km de Sediul Guvernului nu se emite bon fiscal la vanzarea alcoolului, tigarilor! Asta e tara. Concluzia mea este ca taxa din oraselul Caransebes este legala.

 • 29 august 2013 la 7:26
  Permalink

  Domnul Vali, va rog sa mai mergeti in Caransebes si sa filmati tot ce se mai intampla cu acea taxa de tranzit si stadiul lucrarilor la centura si la acele variante propuse, deoarece si noi resitenii simtim acele costuri suplimentare puse transportatorilor atat pe rafturile din magazine cat si in buzunare ca ne-am saturat de atatea taxe pe spinarea noastra.

 • 29 august 2013 la 7:14
  Permalink

  Trebuia redate imagini de pe tronsoanele principale unde sunt amplasate gheretele unde se incaseaza taxa de tranzit pentru camioane sa vedem cum se desfasoara activitatea acolo pe ploaie torentiala.

Comentariile sunt închise.