Plonjon cu maşina in Barzava la Bocşa – A fost la un pas să spulbere doi oameni VIDEO

Totul s-a întâmplat, pe strada Lugojului – Măgura cum i se mai spune – din Bocşa, iar accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere montată pe bordul unui autoturism.

Pe imaginile surprinse de cameră se poate observa cum şoferul unui autoturism înmatriculat în străinătate, cel mai probabil în Marea Britanie, intră într-o depăşire riscantă, chiar în apropierea unei intersecţii. Şoferul vitezoman, un bărbat de 41 de ani din Măgura, a realizat că nu mai are timp să vireze la dreapta în intersecţie şi a încercat să frâneze.

Din nefericire pentru el, sistemul de frânare al maşinii nu a funcţionat, astfel că doar o singură roată s-a înfrânat, dovadă stând urma de pe asfalt. Din primele informatii, se pare ca masina era radiata din sistemul de circulatie din România, dar inmatriculat in altă țară. Pe numele sau a fost deschis un dosar de cercetare penala.

Judecând la rece, accidentul a fost foarte spectaculos, dar fără victime. Din fericire, cei doi oamni pe care era sa-i ia in plin, au apucat sa se fereasca la timp si tot din fericire, in acel moment, pe DN58B – drum ce leaga Resita de Timisoara, nu a trecut nici un autovehicul, asta in conditia in care drumul este foarte circulat.

Comentarii

comentarii