PND Caras Severin: ,,Vrem să facem lucrurile cu dreapta, nu cu stânga”

Filiala Caraș-Severin a Partidului Național Liberal a anunțat astăzi într-o conferință de presă că la nivel național, PNL – partid de dreapta – a încheiat un protocol de colaborare cu Partidul Național Democrat. Acest protocol implementat și la nivel local, a adus cu sine o strategie electorală și susținere comună în ceea ce privesc alegerile parlamentare care vor avea loc peste două săptămâni.

Președintele PND, Ion Amariei, crede că ajutorul va veni de la Divinitate și a vrut să transmită tuturor simpatizanților PND, că este indicat să cunoască atât programul partidului, cât și importanța încheierii acestui protocol cu PNL privind alegerile din 11 decembrie. Fie că va fi sau nu ajutor de la Divinitate, Amariei este convins de faptul că lucrurile se fac mai bine ”cu dreapta”, fapt care demonstrează încă o dată că experiența de viață își spune cuvântul. Unii nu reușesc prea multe cu stânga. Să fi fost acesta motivul pentru care PND a vrut să-i iasă lucrurile bine?

”Vrem să facem lucrurile cu dreapta, nu cu stânga, căci cu dreapta se lucrează mult mai ușor. Sunt unii care ar vrea să mai facă lucruri și cu stânga, dar nu le faci atât de bine ca și cum le-ai face cu dreapta”, a precizat Amariei.

PND a subliniat că s-a alăturat PNL pentru a câștiga aceste alegeri și pentru a face ceva pentru județul părăsit de tinerii plecați să câștige o pâine în Europa și îndeamnă toate structurile naționale să pună bazele pe reîntregirea familiei.

Comentarii

comentarii