PNL îngroapă economia si îi pune pe români să plătească înmormântarea!

PNL îngroapă economia si îi pune pe români să plătească înmormântarea!. Fiscul face însă deja planul de execuție pentru firmele ce au amânat plata taxelor din cauza pandemiei, precum HORECA. Asta e viziunea PNL despre ieșirea din criză: dăm bani din vorbe, luăm taxe și din ciorbe!”, scriu reprezentanții PSD pe o rețea socială.

Un atac foarte dur a fost lansat de reprezentanții social-democrați care au avut drept țintă partidul aflat la guvernare, PNL.

STIRI CALDE

Reprezentanții Partidului Social Democrat acuză Guvernul PNL că „îngroapă economia și nivelul de trai al românilor, dar cu un cinism maxim îi pune tot pe români să plătească înmormântarea”.

PNL îngroapă economia si îi pune pe români să plătească înmormântarea!. Într-o singură lună, aproape 1000 de firme locale au intrat în insolvență așteptând zadarnic miliardele de euro promise de guvern. La fel și la uzina ALRO, unde 20 mii de oameni sunt gata să rămână pe drumuri. PNL-iștii au timp de economie doar dacă le iese și lor ceva din asta.

Alte sute de mii de agricultori sunt la pământ după ce, de trei luni nu au văzut vreun leu, ci doar tone de promisiuni de la Cabinetul Orban. Liberalii le-au amânat plățile până în septembrie: campania electorală e mai importantă decât cea agricolă!

Fiscul face însă deja planul de execuție pentru firmele ce au amânat plata taxelor din cauza pandemiei, precum HORECA. Asta e viziunea PNL despre ieșirea din criză: dăm bani din vorbe, luăm taxe și din ciorbe!”, scriu reprezentanții PSD pe o rețea socială.

„Majorarea alocaţiilor pentru copii şi a pensiilor este una realizată în condiţiile crizei economice provocată de pandemie”, a declarat, miercuri, preşedintele Klaus Iohannis.

„Nimeni nu şi-a dorit această epidemie, care global s-a dezvoltat într-o pandemie. Absolut nimeni nu cred că şi-a dorit pentru România o criză economică. Dar această epidemie a venit şi în consecinţă a apărut şi criza economică. Aici suntem şi aceste lucruri trebuie rezolvate. În paralel, evident că toată lumea îşi doreşte să câştige mai bine şi guvernanţii, de bună seamă, doresc să dea bani mai mulţi oamenilor, care au aşteptări mai mari. Însă pentru a face posibile aceste lucruri, trebuie să existe aceşti bani”, a susţinut preşedintele într-o conferinţă de presă.

PNL îngroapă economia si îi pune pe români să plătească înmormântarea!. Citeste tu mai departe pe https://evz.ro/atacul-anului-de-la-psd-nu-iarta-nimic-pnl-ne-ingroapa-dar-tot-noi-platim-inmormantarea.html?utm_source=onesignal&utm_medium=onesignal

Comentarii

comentarii