Poleiul era sa-l bage in mormant, dar a avut noroc – Accident la Moniom

Un grav accident de circulaţie a avut loc astă noapte între Moniom și Reşita pe DN58B, în locul numit ,,la abator”. Un autoturism ce rula dinspre Timișoara spre Reşita, la curba deosebit de periculoasă semnalizată corespunzător, a zburat de pe carosabil în decor, în tufele din marginea drumului.

Şoferul spune că nu a avut viteză mare- dovadă fiind faptul că mașina nu s-a răsturnat – dar la un moment dat, din cauza carosabilului acoperit cu polei, nu a mai putut stăpânii și controla mașina și a zburat de pe drum. Şoferul purta centura de siguranță și a scăpat teafăr. Autoturismul a fost avariat în partea din față, dar poate fi reparat.

Autoturismul a fost scos din sanț şi urcat pe o platformă auto şi dus într-un service auto. Mai mulți șoferi care au oprit mașinile pentru a da o mâna de ajutor dacă era cazul, au spus ca pe tot drumul national, de la Timisoara si pana la Resita, sunt portiuni mari acoperite de polei si nimeni nu a intervenit cu material antiderapant, iar condusul mașinii este o adevărată aventură în aceste condiții.

Comentarii

comentarii