POLITIA S-A MISCAT RAPID – CERCETAȚI SI RETINUTI PENTRU FURT DINTR-O SOCIETATE COMERCIALĂ

Trei tineri cu vârste între 21 și 30 de ani sunt cercetați de poliţiştii Secției 8 Oravița după ce ar fi sustras țigări dintr-o societate comercială. Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Poliţiştii Secţiei 8 Oravița efectuează cercetări faţă de trei tineri, cu vârste între 21 și 30 de ani, din Timiș, bănuiți că au sustras țigări dintr-o societate comercială.

În seara zilei de 3 ianuarie a.c., bănuiții au pătruns prin efracție într-o societate comercială din Brădișorul de Jos de unde au sustras aproximativ 150 de pachete de țigări. Ulterior, au părăsit locul faptei cu un autoturism.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au oprit în trafic, la intersecția D.J. 581 cu D.J. 573, autoturismul în care se aflau cei trei bănuiți. În interiorul autoturismului au fost găsite obiecte vestimentare (mănuși, hanorace) iar la 500 de m de intersecție, în apropierea podului peste râul Caraș, polițiștii au găsit o ladă din plastic în care se aflau țigările.

Cei în cauză și-au recunoscut fapta, în continuare fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În urma administrării probatoriului, polițiștii Secţiei 8 Oravița au reținut pentru 24 de ore trei tineri din Timiș, cu vârste între 21 și 30 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în seara zilei de 3 ianuarie a.c., bănuiții au pătruns prin efracție într-o societate comercială din Brădișorul de Jos de unde au sustras aproximativ 150 de pachete de țigări.

Bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița pentru luarea măsurilor legale.
Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiților.

Comentarii

comentarii