Politicienii isi fac si isi voteaza lege pentru a fi mai presus de lege

Cristian Tudor Popescu a lansat un atac dur la adresa politicienilor, după ce, săptămâna aceasta s-a avizat pozitiv un proiect care va da acces preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, premierului, preşedintelui, dar şi foştilor preşedinţi, la servicii de sănătate preferenţiale, superioare celor din sistemul public.

Serviciile vor fi oferite, preferenţial, prin Spitalul “Carol Davila”. “Au foarte mare grijă de trupuşorul lor. Nu am înţeles, de ce se înmormântează aici?!”

“Omul nostru politic are grijă de organismul lui. Dacă Tăriceanu a plecat cotonog din Bucureşti la un moment dat nu pentru că luptase pe front, ci pentru că se dăduse cu motocicleta cam tare şi ca să-şi repare “genunchele” – ca să vorbesc ca domnul Pop – s-a dus la Paris. Acolo şi-a rezolvat piciorul.

Băsescu a plecat la Viena, Ponta în Turcia.

Au foarte mare grijă de trupuşorul lor. Ce să faci, totuşi o să plece şi pe lumea cealaltă, dar şi atunci, nu am înţeles de ce se înmormântează aici? Nu la Viena, Paris, nu în pământul ăsta bălegos unde mai sunt în el tot felul de mocofani?

Au mare grijă de fizicul lor aceşti domni. Dacă ar exista un tratament şi pentru ceva care s-ar numi suflet în ei ar fi foarte bine, dar nu am auzit să se descopere”, a afirmat jurnalistul.

Sursa: stiripesurse.ro

Comentarii

comentarii