Politist lovit cu pumnul in fata la Otelu Rosu

Politist lovit cu pumnul in fata la Otelu Rosu. Sambata dimineata in jurul orei 4:40, o patrulă de poliție din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Oțelu Roșu, aflată în timpul serviciului, a oprit pentru control pe raza orașului Oțelu Roșu, un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani din localitate.

Conducătorul auto a coborât din autoturism, amenințându-i pe polițiști cu acte de violență, pe unul dintre aceștia lovindu-l in zona feței.

Apoi persoana în cauză a plecat cu autoturismul, pe care l-a abandonat ulterior pe raza orașului.
În scurt timp, bărbatul a fost identificat pe raza orașului Oțelu Rosu.

În cursul zilei de astăzi, Parchetul de pe lângă Judecatoria Caransebes a emis față de persoana în cauză, ordonanță de  reținere pentru 24 de ore.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii a 2 infracțiuni de ultraj împotriva unui polițist, urmărirea penală efectuându-se in continuare de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

Politist lovit cu pumnul in fata la Otelu Rosu. În cursul zilei de ieri, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile față de bărbatul din Oțelu Roșu reținut ieri, pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj împotriva unui polițist.
Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Comentarii

comentarii