@Breaking newsPolitie

Polițiști la datorie – 500 de amenzi în valoare de aproape 155.000 lei, 15 permise si 12 certificate reținute + un drogat la volan

Peste 150 de poliţişti cărășeni au fost la datorie, zilnic, în acest sfârșit de săptămână, pentru siguranța și ordinea publică pe raza județului.

Evenimentele cu public numeros desfășurate în această perioadă în județul nostru s-au încheiat fără incidente din punct de vedere al ordinii și siguranței publice.

Pentru menținerea ordinii și liniștii publice, în intervalul 17-19 iunie, polițiștii au desfășurat 58 de acțiuni și controale, în urma cărora au fost aplicate 494 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 153.000 de lei.

În urma abaterilor constatate la regimul rutier, au fost reținute 15 permise de conducere și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

31 de persoane au fost testate cu aparatul Drugtest, în urma testării fiind întocmit un dosar penal și reținut un permis de conducere pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

De asemenea, polițiștii au intervenit la 137 de solicitări, dintre care 99 primite prin Sistemul Național Unic de Apeluri de Urgență 112.

Politiștii din Caraș-Severin continuă activitățile specifice pentru liniștea și ordinea publică și prevenirea oricăror fapte antisociale.

Comentarii

comentarii