Polițiștii au reținut un bărbat care a dat foc unei mașini în parcare VIDEO

Polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 41 de ani din Reșița, bănuit că în noaptea de 22 spre 23 ianuarie 2021, ar fi incendiat un autoturism parcat pe strada Rodnei din municipiu.

În aceeași noapte, în jurul orei 04.00, un polițist de la Poliția Municipiului Reșița, aflat în timpul liber, a observat mașina în cauză având geamul dreapta față spart, iar în interior arzând cu flacără deschisă ambele banchete din față.

Până la sosirea echipajelor de poliție și pompieri, polițistul a intervenit pentru stingerea incendiului folosind extinctorul autoturismului personal.

Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, au demarat cercetările în acest caz, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Ieri, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

În cursul zilei de astăzi, față de acesta a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Acesta nu este un caz singular la Reșița. De-a lungul anilor, mai multe autoturisme au fost incendiate în parcări, dar acesta este primul caz când autorul a fost depistat și reținut cu atâta rapiditate.

Video arhiva infocs.ro

Comentarii

comentarii

One thought on “Polițiștii au reținut un bărbat care a dat foc unei mașini în parcare VIDEO

Comments are closed.