Polițiștii continuă activitățile în cadrul programului Tedi

Şcoala siguranţei Tedi, programul educaţional naţional ce urmăreşte însuşirea informaţiilor privind siguranţa personală de către cei mai mici dintre elevi, a prilejuit organizarea unor activități cu caracter educativ la care au participat elevi din clasa I de la Școala Gimnazială nr. 2 din Reșița precum și cei din mediul rural, de la Școala Primară ”Mihailovici Traian” din Ciuchici.


Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş – Severin au acordat sprijin cadrelor didactice în acest demers al cărui scop este acela de a creşte gradul de informare și implicit de siguranţă al elevilor prin identificarea potenţialelor riscuri și a pericolelor care îi pot afecta pe cei mici când se află singuri acasă sau pe stradă, la şcoală sau în vacanţă și prezentarea modalităţilor eficiente de prevenire ori gestionare a acestor situații de pericol.

Programul este desfășurat de voluntari în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Ministerul Afacerilor Interne, prin Poliţia Română, iar activitățile vor continua până la sfârșitul acestui an școlar.

Comentarii

comentarii