Pompierii cărășeni – participanți la „Ștafeta Veteranilor”

„Ștafeta Veteranilor” este un eveniment anual aflat la a IX-a ediție, desfășurat la nivel național care integrează eforturile participanților de a acoperi peste 3300 km de alergare/pedalare în scopul promovării valorilor naționale și a respectului față de veteranii și eroii României.

Evenimentul este organizat de Invinctus România cu ocazia Zilei Armatei României, sărbătorită în fiecare an în data de 25 octombrie și presupune purtarea unei ștafete a cărei culoare coincide cu unul dintre cele trei trasee – albastru, galben, roșu – care includ opriri la monumentele ridicate în cinstea eroilor neamului.

Pompierii cărășeni au fost reprezentați de colonelul Miloș Aurelian care s-a alăturat traseului albastru Târgu Jiu ➡️ Deva.

„Ștafeta veteranilor” aduce laolaltă alergători, cicliști, cadre militare și voluntari, iar la finalul cursei, pe 25 octombrie, echipele de ștafetă se vor reuni la Monumentul Ostașului Român din Carei, ultimul teritoriu eliberat de armata română în Al Doilea Război Mondial și vor prezenta onorul într-un mod simbolic tuturor eroilor care s-au jertfit pentru țară.

Preluare integrala fb pagina ISU Semenic https://www.facebook.com/ISU-Cara%C5%9F-Severin-370317779710503/

Comentarii

comentarii