Poveste cu ,,Pușca si cureaua lată” dispăruta la Stăncilova; Un rănit și un împușcat la spital

Un scandal mai puțin obișnuit și parcă ieșit din toate tiparele, a avut loc aseară în satul Stăcilova din Valea Almăjului. Mai exact, doi vecini – unul de vreo 50 de ani iar celălalt de vreo 60, și-au rezolvat niște dispute și contraziceri, în cel mai pur stil haiducesc: unul cu toporul, iar celălalt, cu pușca. O pușcă cu o curea lată – normal.

Precizăm faptul că informațiile sunt obținute ,,pe surse” și acestea pot suferi modificări – în funcție de mersul anchetei care este în desfășurare încă. Scandalul între cei doi vecini a izbucnit duminică seara. Culmea este că cei doi nu au avut niciodată nici un fel de ceartă sau supărare. Oamenii s-au înțeles perfect până când dracu se pare că și-a băgat coada între ei.

Iată ce spune Parchetul Caraș Severin despre această problemă: ,, În data de 06.03.2016, ora 17.36, V. N. din Şopotul Nou, sat Stancilova, sesizează că P. N., a fost lovit cu un topor în cap de către C. P., din localitate.
În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că, P. N., în timp ce se întorcea de la sălaş spre domiciliul său, având asupra sa o armă de vânătoare, s-a întâlnit pe drum cu C. P., mergând amândoi spre domiciliul lor, întrucât sunt vecini. La un moment s-au despărţit, iar C. P. l-a lovit cu un topor în cap pe P. N., după care acesta i-a luat arma de vânătoare şi a plecat într-o direcţie necunoscută.
Victima a fost transportată la Centrul de permanenţă Bozovici unde a fost stabilit diagnosticul „Traumatism cranio cerebral deschis cu multiple plăgi (cinci) epicraniene”, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, pentru îngrijiri medicale.
În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost depistat C. P. la sălaşul său, situat în pădure la 3 km de localitatea Stancilova, într-un loc greu accesibil, acesta prezentând o plagă împuşcată în zona feţei, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, pentru îngrijiri medicale.
Arma de vânătoare a fost găsită la 400 m în pădure.
Dosarul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor.
În prezent se fac cercetări, procurorul de caz fiind pe teren, pentru evidenţierea corectă a stării de fapt.

Comentarii

comentarii