PP-DD nu a trădat în proiectul Roșia Montană

DSC06449Partidul Poporului-Dan Diaconescu condamnă afirmațiile vehiculate în presă, potrivit cărora ar fi trădat în proiectul Roșia Montană. PP-DD nu a votat niciodată alături de PSD pentru proiectul Roșia Montană. Partidul Poporului-Dan Diaconescu este partidul care a solicitat înființarea comisiei speciale, tocmai pentru ca românii să știe ce înseamnă acest proiect de importanță națională. După ce comisia a ascultat toate părțile implicate, Partidul Poporului-Dan Diaconescu a votat împotriva proiectului și rămâne constant promisiunilor făcute românilor .
Actuala coaliție și-a încălcat toate promisiunile din campania electorală în momentul în care nu a susținut proiectul de lege privind interzicerea exploatării gazelor de șist, prim metoda fracturării hidraulice. ,, USL a încălcat și ultima promisiune din campania electorală. Proiectul meu de lege ce exprimă voința tuturor românilor nu a fost adoptat de senat. Proiectul legislativ este identic cu cel prin care Franța a interzis fracturarea hidraulică, mai precis Legea 835 din 13 iulie 2011 actualizată în 6 noiembrie 2013. Nu au reușit nici măcar să-și adune senatorii în plen pentru a respinge acest proiect de lege.” afirmă deputatul bârlădean Tudor Ciuhodaru.
În campania electorală și la moțiunea de cenzură ce a dus la căderea guvernării PDL aceiași oameni din USL susțineau că se vor opune fracturării hidraulice plângând cu lacrimi de crocodil și jurând strâmb cu mâna pe Biblie.
Nu ar fi fost astăzi la putere dacă în decembrie 2012 le-ar fi spus românilor că vor susține interesele altora, uitând ce au promis.
Între timp, nu a fost prezentat nici un studiu de impact și nici o consultare a cetățenilor, iar parlamentarii puterii fug de orice consultare publică cu cetățenii, și nici nu am văzut vreun reprezentant al USL pe la Pungesti sau la Bârlad.
Partidul Poporului Dan Diaconescu respinge ferm orice acuzație de trădare a intereselor cetățenilor în proiectul Roșia Montană și rămâne consecvent politicii de reprezentare a intereselor românilor.
BIROUL DE PRESĂ PP-DD

Comments

comments

Powered by Facebook Comments