Practică obișnuită în zona Oțelu Roșu? Alt accident cu fuga autorului

La Oțelu Roșu, în două săptămâni, două accidente de circulație în care autorii – aducă șoferii, părăsesc locul accidentului. Aseară, poliţia a fost sesizată că la camera de urgenţă a Spitalului din Oţelu Roşu, a fost adus S.F.C., în vârstă de 15 ani. Se pare că minorul era în stare de semi-inconștiență. Cel care l-a adus la spital pe copil, s-a urcat în mașină și a plecat fără a da nici o informație despre ce s-a întâmplat. După cum arătau rănile, exista posibilitatea ca acesta să fie victima unui accident rutier.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că Tala Dorian Aanton, de 26 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gai din Oţelu Roşu, l-a accidentat pe minor şi apoi l-a transportat la spital, fără a da relaţii personalului medical cu privire la originea traumelor acestuia. Conducătorul auto a plecat de la unitatea spitalicească fără a se mai întoarce la locul accidentului şi fără a sesiza Poliţia, încercând să se ascundă în curtea unei societăţi comerciale. Mai exact, în curtea firmei de transport a tătălui său din cartierul Gai.

Dorian Tala a fost imobilizat şi condus la spital, unde, pe surse am aflat că a făcut scandal și a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În final a acceptat doar testarea cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv, peste 1 la mie – spun sursele noastre.

Victima, S.F.C., a fost ulterior transferat la Spitalul Municipal din Caransebeş și de acolo la Timișoara la Clinica de ortopedie unde va fi operat fiindcă fractura este cu dislocație.

Cercetările continuă faţă de Tala sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi refuzul de a se supune recoltării de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, urmând a fi prezentat instanţei de judecată din Caransebeș care va decide arestul preventiv în continuare sau nu.

De remarcat este faptul că totuși, Tala a avut bunul simț și și-a dus victima la spital și nu a abndonat-o în drum.
foto fb

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Un comentariu la „Practică obișnuită în zona Oțelu Roșu? Alt accident cu fuga autorului

  • 5 decembrie 2014 la 18:27
    Permalink

    Păi dacă cazul evoluează ca şi celălalt, cu călăul Beg, în curând vom afla că de fapt nici ăsta n-a părăsit locul faptei, ci a plecat la firmă la tat-su să-şi încarce telefonul, să poată suna la poliţie. Iar concentraţia alcoolică este de la spirtul sanitar pe care l-a inspirat când s-a oprit la spital să scape de ăla micu. Ş.a.m.d.

Comentariile sunt închise.