Prefectul a avut o sedinta cu reprezentantii magazinelor din judet

Prefectul a avut o sedinta cu reprezentantii magazinelor din judet. Prefectul judeţului, Cristian Gâfu, alături de reprezentanţii  Structurii Teritoriale pentru Probleme Speciale, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic”, Inspectoratului de Poliţie  Judeţean, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  şi ai  Direcţiei de Sănătate Publică, a avut o întâlnire de lucru cu reprezentanţii  magazinelor mari din oraşul Reşiţa. 

          S-a discutat despre eficientizarea măsurilor de protecţie şi de prevenire a răspândirii coronavirusului, în contextul  în care în  Reşiţa  numărul persoanelor infectate este în continuă creştere, despre obligativitatea respectării cu stricteţe a  tuturor măsurilor în vigoare,  pentru a preîntâmpina scenariul  în care oraşul nostru să intre în carantină.

Prefectul a propus  realizarea unor  materiale vizuale şi audio de informare prin care să se atragă în permanenţă atenţia asupra  pericolului generat de coronavirus şi  asupra măsurilor care  trebuie respectate. 

          Totodată, s-a reiterat  importanţa evitării aglomerărilor de persoane în magazine şi  a supravegherii permanente  a angajaţilor şi a clienţilor pentru că, deşi majoritatea respectă regulile, s-au semnalat cazuri în care masca este purtată necorespunzător, atât în rândul personalului, cât şi al clienţilor.

          Prefectul a avut o sedinta cu reprezentantii magazinelor din judet. Prefectul a precizat că măsurile, dacă sunt aplicate cum trebuie, vor da rezultate,  marcând ca exemplu închiderea şcolilor, măsură care a dus la evitarea unor noi îmbolnăviri în rândul elevilor.

Comentarii

comentarii