Prefectul a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Caras Severin VIDEO

Prefectul a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Anotimpul rece începe să își arate colții, iar prefectul Matei Lupu nu vrea să ne prindă iarna pe nepregătite. Astfel, acesta a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru a vedea care este situația contractelor și a stocurilor de materiale antiderapante.

Chiar dacă până acum vremea a fost una călduroasă, de acum se pare ca iarna își va intra, încet-încet, în drepturi. Pentru a preîntâmpina eventuale blocaje sau situații critice, prefectul Matei Lupu i-a chemat la raport pe memebrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, dar și pe primarii din Caraș-Severin. A fost dezbătută situația drumurilor, a eventualelor adăposturi precum și a persoanelor care au nevoie de asistență medicală.
La nivelul Direcțoiei de drumuri județene și naționale, nu există probleme. Există atât stocuri de materiale antiderapate, cât și contracte în derulare cu firme care să efectueze dezăpezirea.
Prefectul a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Chiar dacă a primit asigurări din partea reprezentanților de la drumurile județene și naționale că nu sunt probleme, prefectul județului Caraș-Severin, Matei Lupu, a declarat că va face controale începând chiar din această săptămână.

Comentarii

comentarii