Primăria iși propune reabilitarea zonelor dintre blocuri din Micro 2,3 și 4 cu bani europeni VIDEO

Primăria Reșița își propune modernizarea și reabilitarea zonelor dintre blocuri din microraioanele 2,3 și 4 din bani europeni. Unele alei și trotuare, nu au mai fost reparate de peste 50 de ani.

Gropi, fisuri, borduri sparte sau tocite de trecerea timpului, toate acestea brăzdează numeroase alei, străzi sau zone pietonale dintre blocurile microraioanelor municipiului Reșița.

Primăria iși propune reabilitarea zonelor dintre blocuri. Autoritățile locale intenționează să atragă bani europeni pentru reabilitarea zonelor dintre blocuri din micro 2, 3, 4. Locuitorii din aceste zone spun că este nevoie de o intervenție, mai ales că unele alei nu au mai fost reparate niciodată. 

Pe lângă străzile și aleile din microraionele Reșiței, municipalitatea a pregătit o serie de fișe de proiecte cu finanțare europeană ce vizează mobilitatea urbană sau introducerea unei rețele de canalizarea în stațiunea Secu.

Primăria iși propune reabilitarea zonelor dintre blocuri. Pentru aceste proiecte au fost scoase la licitație caietele de sarcini pentru realizarea studiului de fezabilitate și realizarea proiectului tehnic.

Comentarii

comentarii

One thought on “Primăria iși propune reabilitarea zonelor dintre blocuri din Micro 2,3 și 4 cu bani europeni VIDEO

Comments are closed.