Aproape un mileniu – Primăria Municipiului Reşiţa recompensează longevitatea

10 persoane care au împlinit venerabila vârstă de 90 de ani din municipiul Reşiţa au primit, din partea administraţiei publice locale, un premiu în valoare de 250 de lei, conform prevederilor HCL nr. 130/19 aprilie 2011. Pentru fiecare dintre ei – asta înseamnă aproape un secol de viață, pentru cei zece la un loc – vorbim de aproape un mileniu. 10 Vieți, 10 destine, 10 povești diferite. Fiecare cu bucurii, cu necazuri, cu speranțe.

Primarul Mihai Stepanescu i-a premiat pe reșițenii care împlinesc luna aceasta 90 de ani. Ca de fiecare dată, în conformitate cu prevederile unei hotărâri a Consiliului Local Municipal, sărbătoriţii au primit diplome, flori şi o sumă de bani din partea administraţiei coordonată de primarul Mihai Stepanescu. Pentru fiecare aniversat, Primăria şi Consiliul Local a oferit şi premii financiare, respectiv câte 250 de lei.

Emoţionaţi, unii dintre sărbătoriţi au acceptat să-şi spună povestea, una mai emoţionantă ca cealaltă, toate poveşti de viaţă pentru fiecare dintre noi. Primarul Mihai Stepanescu le-a mulţumit pentru eforturile pe care le fac zilnic pentru a-şi căuta soluţiile potrivite problemelor pe care le au.

Astfel de acţiuni se organizează periodic în semn de respect şi preţuire pentru nonagenarii Reşiţei.

Comentarii

comentarii

One thought on “Aproape un mileniu – Primăria Municipiului Reşiţa recompensează longevitatea

  • 12 august 2015 la 19:37
    Permalink

    Buna ziua,  s-a strecurat in articol o greseala, e vorba de secol nu mileniu, cu respect si la mai multe articole intesante

Comentariile sunt închise.