Primăria Reşiţa a demarat procedura de rezilire a unui alt contract de reabilitare termică

După acţiunile pornite de Primăria Reşiţa privind rezilierea contractului de reabilitare termică, din fonduri europene, a celor 3 blocuri turn din apropierea centrului civic, administraţia municipală mai rupe un contract cu acelaşi obiect de lucrări. Este vorba despre reabilitarea termică a Colegiului Naţional „Traian Lalescu” din Reşiţa.

Conform contractului, clădirea colegiului reşiţean ar fi trebuit ca în această iarnă să fie izolată termic, dar lucrările nici măcar nu au început. De această dată rezilierea contractului este mai simplă, deoarece nu este vorba despre fonduri europene, ci de bani plătiţi din bugetul local.

„La Liceul Train Lalescu trebuiau începute lucrările de reabilitare termică a corpului principal de clădire. Avem toate premisele să reziliem contractul şi o să scoatem din nou lucrarea la licitaţie. Este o firmă din Bucureşti. Reziliem contractul şi asta este tot”, a declarat primarul Mihai Stepanescu.

– See more at: http://argument-cs.ro/content/firmele-de-construc%C5%A3ii-zboar%C4%83-pe-capete-prim%C4%83ria-re%C5%9Fi%C5%A3a-mai#sthash.zahLa90q.dpuf

Comentarii

comentarii