Primarul Bocsei invita bocsenii la discutii, la ei acasa

Primarul oraşului Bocşa, Eugen Cismaneantu, îşi respectă cuvântul dat în faţa cetăţenilor şi a alegătorilor săi în campania electorală. Se pare că deocamdată, Cismaneantu este singurul primar din Caras Severin care şi-a încheiat un mandat în faţa cetăţenilor prin ,,raportul dat în faţa acestora” şi îşi începe mandatul cel nou, tot în faţa cetăţenilor şi alături de ei, printre ei pentru a le afla direct şi rapid problemele la faţa locului.

,,Începând cu data de 08.10.2016, împreună cu colegii din Consiliul Local şi din aparatul de specialitate al primarului, vom organiza ca şi în anul 2015, întâlniri cu dumneavoastră, în toate zonele oraşului. Scopul acestor întâlniri este acela de a afla care sunt problemele cu care va confruntaţi şi de a identifica împreună posibile soluţii la acestea. În urma întâlnirilor, vom analiza problemele din toate zonele oraşului şi vom încerca să le soluţionăm.

Voi posta pe pagina oficială de facebook programul şi locaţiile unde ne vom afla de două ori pe săptămână. Vă aşteptam pe fiecare dintre dumneavoastră, pentru că numai uniţi şi prin comunicare putem schimba oraşul nostru!” a spus edilul Bocșei.

Cu stima,
Eugen Cismaneantu, primarul orasului Bocsa

Comentarii

comentarii