Primarul din Paltinis a murit în biroul său

Ioan Popovici, primarul PSD din Păltiniș, a fost găsit în stare de inconștiență în biroul său. Acesta avea 70 de ani și cunoscutii spun ca nu-l stiau ca fiind suferind de boli cronice sau specifice vârstei. Dimpotrivă, era un om care ,,se ținea bine” la vârsta lui, poate puțin mai repezit și era în fruntea comunității de peste 20 de ani, deci, vreo 5 mandate. Am incercat să aflăm mai multe amănunte de pe site-ul Primariei Paltinis, dar acesta este nefunctional.

Astăzi în jurul orei 12, primarului i s-a făcut rău şi a fost găsit în stare lipotimică de un cetăţean, în biroul său. Omul avea o problemă de rezolvat cu primarul, a bătut la uşă, a insistat şi a avut prezenta de spirit să apese pe clanța uşii care era deschisă.

S-a sunat la 112 şi la momentul ajungerii maşini de ambulanţă la sediul primăriei, omul îşi dăduse deja ultima suflare. S-a încercat manevra de resuscitare, dar după aproximativ 40 de minute, medicul de pe ambulanta a declarat decesul lui Ioan Popovici. Primarul era casatorit si locuia in satul apartinator Cornutel Banat.

Un dignostic exact si cauza mortii vor fi stabilite in urma necropsiei.

Comentarii

comentarii