Primarul Ioan Popa a semnat contractele de finanțare pentru reabilitarea termică a încă trei loturi de blocuri turn

Primarul Reșiței Ioan Popa, a semnat contractele de finanțare pentru reabilitarea termică a încă trei loturi de blocuri turn (loturile 6,7 și 13) cu o valoare de 57.392.322 lei. Finanțarea vine prin Planul Național de Redresare și Reziliență, componenta 5 — Valul renovării și include reabilitarea următoarele blocuri: Revolutia din Decembrie nr 35, Republicii 2A, scările 1, 2, 3, 4, Republicii 4, scările 1, 2, 3, 4, 5, 6, Aleea 3 Ape nr. 2, scările 1, 2, 3, Alea Țarcului nr.1, scarile A, B, C

„Pe lângă blocurile enumerate mai sus, avem deja semnate contracte de finanțare și pentru blocurile 1, 3, 5, 9 de pe Bulevardul Republicii, blocul 2 – Aleea Trei Ape și blocul 1 – Aleea Țarcului. Urmează procedura de licitație publică pentru fiecare lot și demararea lucrărilor. Totodată, avem finalizate documentațiile și așteptăm obținerea finanțării pentru alte 22 de imobile, majoritatea din zona Govândari“, a precizat primarul municipiului.

Clădirile cuprinse în acest program vor beneficia de lucrări de reabilitare termică integrală și de modernizarea spațiilor comune din interior și a zonelor exterioare.

Comentarii

comentarii