Primarul Ioan Popa – ,,Îmi cer scuze reșițenilor – Reșițenii trebuie să aibă răbdare” VIDEO

Avem una dintre cele mai grele ierni – 128 t clorura, 980 t sare, 150 t nisip si 23.157 km pentru deszapezire
PRIMARUL RESITEI ŞI SUBIECTELE DE CANCAN
Consilierul Mirel Sabo îl ia la mişto pe primarul Ioan Popa. Sabo a postat pe facebook un subiect de cancan gen ,,Popa ţi s-a topit asfaltul”! Tin să-i amintesc domnului consilier că nu este asfaltul meu, este asfaltul PSD-ului fiindcă a fost făcut de fratele fostului viceprimar Ioan Crina – lider PSD. Ioan Popa spune că s-au făcut lucrări de mântuială cu un credit de milioane de euro, iar acum, la terminarea garanţiei, lucrarea începe să cedeze şi asfaltul se umple de gropi. Asta in condiția in care reșițenii vor plati încă mulți ani de acum înainte creditul luat de administrația Stepanescu pentru asfaltari.

Inspectorul Lucian Ionescu de la CJ este un maimuțoi

Un alt ,,maimuţoi” care îl atacă mereu pe facebook pe primarul Ioan Popa. Acest maimuțoi este angajatul Consiliului Judeţean, tocmai la Direcţia de Drumuri Judeţene. Popa spune că l-a atenționat amical de câteva ori pe președintele CJ, Silviu Hurduzeu să-l atenționeze pe Lucian Ionescu să-şi vadă de drumurile județene. ,,M-am săturat să tac şi să ascult pe toate canalele ce şi cum să facem în orașul nostru” spune edilul șef.

Asfaltul prost nu ne aparține noua (PNL-ului nr), este făcut de PSD

Legat de această situație, primarul Ioan Popa a spus ca: ,,Invit reşiţenii să analizeze asfaltările făcute de mine în oraş: Str. Moise Groza, drumul spre Secu, parcarea de pe Aleea Romaniței, drumurile de acces la Doman şi Țerova. Nici unul nu este afectat de îngheţ şi dezgheţ. Eu garantez pentru ceea ce fac.
Am fost acuzat că am folosit prea multă clorură de calciu şi sare şi de aia s-a spart asfaltul. Aceasta este o procedură curentă în Austria şi alte ţări europene, în zonele alpine. Calitatea drumului este de vină pentru gropi. Nu putem acuza deszăpezire pentru intervenţie. Asfaltul prost și fisurat este vinovat”.

Avem una dintre cele mai grele ierni – 128 t clorura, 980 t sare, 150 t nisip si 23.157 km pentru deszapezire

,,Am avut o perioadă grea, cu multă zăpadă pe perioade lungi, în această iarnă grea. Am lucrat non stop cu peste 100 de angajaţi. Am folosit peste 128 tone clorură de calciu, 980 tone sare și doar 150 tone de nisip în anumite zone, pe drumurile în pantă. NU s-a folosit nisip în oraş ca să nu se înfunde canalele. Au fost făcuţi 23157 de km cu maşinile primăriei. Sunt date luate de pe gps-urile primăriei: 10 autocamioane, două buldoexcavatoare și 3 autoutilitare” a spus edilul.

Unde sunt cele mai multe gropi in asfalt in oras – Reșițenii trebuie să aibă răbdare

Conform inventarierii făcute de primărie, cele mai afectate zone sunt Calea Timisoarei, B-dul Revoluţiei, G.A Petculescu, Străzile Crişan şi Independenţei. Toate acestea nu au mai fost asfaltate de prin anii 1990. ,,Vom moderniza tronsonul Kaufland – Muncitoresc odată cu lucrările pentru tramvai. Acolo sunt alocati 40 de milioane de euro. Tot acolo, la aceste lucrări, intra si Calea Timișoarei cu intrarea spre IMR. Nu avem altă soluţie, decât peticirea şi plombarea. Reşiţenii trebuie să aibă răbdare un an până pornim aceste lucrări”.

Am pornit statia de asfaltare a Primăriei

Fiindcă sunt foarte multe gropi in oras, trebuie să se intervină urgent. Primarul a spus că: ,,Azi am început să decapăm gropile din asfaltul din oraş, am pornit staţia de asfalt. În maxim 50 de ore, staţia va produce asfalt. Altele staţii nu sunt pornite în toată partea de vest a ţării. Luam asfalt de acolo dacă se putea. Avem un utilaj special cu care injectam criblura asfaltică şi liant, exact acolo unde este nevoie. În maxim trei săptămâni oraşul va fi pus la punct. Vom lucra în trei schimburi, sâmbătă şi duminică. Îmi cer scuze reşiţenilor. În cazul în care reşiţenii pot dovedi că şi-au distrus cauciucurile şi jantele din cauza asfaltului şi gropilor, să vină la primărie şi îi vom despăgubi” a mai spus primarul.

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “Primarul Ioan Popa – ,,Îmi cer scuze reșițenilor – Reșițenii trebuie să aibă răbdare” VIDEO

  1. Mda , cel mai ușor este să stăm cu brațele în sân și să observăm de la distanță ce nu s-a făcut.
    Stimă domnule primar pentru ceea ce ați realizat până acum.

  2. Ce deszapezire ai facut tu primare ? Nu iarna a fost asa de grea, haosul dezorganizarii tale a aratat resitenilor incapacitatea de administrare a acestui oras. Iarna este un examen pe care unii edil il trec si unii nu-l trec. Tu, d-le primar Popa, nu l-ai trecut, pentru ca resitenii ori nu au putut iesii din parcari ori au circulat cu greu pe strazile Resitei si in statiile autobuzelor TUResita de abia aveai loc sa gasesti o carare sa ajungi sa te urci in autobuze, dupa ce stateai 10-15 minute, in frig, in statie. Ca sa nu mai spunem ca autobuzele, la exterior sunt nespalate de luni de zile. Si daca ar fi sa continuam lista cu „realizarile” acestei administratii atunci ne trebuie multa timp si spatiu sa scriem.

Comments are closed.