Primarul Resitei doreste sa sustina cluburile sportive, dar și acestea trebuie să se gospodărească

Reprezentantii cluburile sportive din Resita au fost chemate vineri dimineata la o intalnire cu administratia locala pentru a stabilii cateva masuri prin care acestea pot fi ajutate in desfasurarea activitatilor sportive.
Salile in care acesti sportivi isi desfasoara activitatea nu sunt tocmai corespunzatoare desfasurarii activitatilor sportive si antrenamentelor, in mod special a campionilor.
Edilul Stepanescu le-a promis directorilor de la Clubul Sportiv Municipal si de la CSS ca vor fi ajutati cu toate cele necesare, chiar si cu centrale termice acolo unde e nevoie, avize, aprobari si chiar spatii, intr-un timp cat mai scurt. S-au facut demersuri pentru achizitionarea cat mai curand posibil centralelor termice, cu posibilitatea de a plati esalonat.
„Treburile astea trebuiau facute la timp de catre cei responsabili! Nu ne intereseaza doar latura sportiva! Are prioritate latura sportiva, dar nu este singulara! Este nevoie si de latura cealalta, gospodareasca!”, a tinut sa precizeze la finalul declaratiei de presa, primarul Mihai Stepanescu.

Comentarii

comentarii