Actualitate

Primim pe adresa redactiei: Asa arata în weekend trotuarele de pe B-dul Republicii

Bună ziua! Vă trimit câteva poze făcute de mine astăzi pe la prânz în timp ce mă plimbăm pe Bulevardul Republicii. Este problema coșurilor de gunoi. În fiecare weekend, ele sunt pline și super pline. dau pe afară. Aș dori dacă se poate să puneți aceste poze pe www.infocs.ro poate reușim să rezolvăm această mică – mare problemă. Mulțumesc anticipat.

Pozele sunt făcute de la Banca Transilvania ( vis a vis de Billa ) până în Parcul tricolorului. Am observat această problemă de ceva timp, aproape în toate zilele de sâmbătă și duminică, erau la fel de pline. De altfel, de multe ori – chiar și luni dimineață la ora 11, coșurile de gunoi sunt tot pline.

Astăzi, 21 martie, chiar am trecut pe acolo și am văzut că cineva era cu curățenia și curățarea lor prin zona Parcul tricolorului. Să nu mă înțelegeți greșit, că dau doar vina pe cei de la SuperCom ( am observat azi de dimineață că ei strângeau ); de vină sunt și oamenii în unele cazuri, mai ales în acea poza cu multe sticle de bere pe lângă.

Vă mulțumesc încă odată!
Mihai C. N.

Aloooo- SuperCom, se aude ? Se vede? Poate luați și vreo măsură. Nu de alta, dar salariul îl luați lunar și curățenia se face și atunci și când este nevoie, nu doar după program. De altfel, problema gunoiului și a coșurilor de gunoi stradal…. chiar este o problemă la Reșița. Așteptăm imagini și părerea cititorior pe această temă. Între timp, ne documentăm (video si audio) și noi.

Comentarii

comentarii