Primim pe adresa redactiei – Cine se face vinovat de distrugerea cimitirului?

Au trecut 6 ani de la tăierea brazilor care înconjurau cimitirul din Brebu Nou şi nu a mai crescut nici un brad după cum declară persoana care s-a ocupat personal de tăierea acestora !
Parcă este o diferenţă de cum arata cimitirul în 2012 şi cum arăta astăzi după 6 ani de administrare PSD sub conducerea ayatolahului Bordea !!

Legat de acest material, www.infocs.ro a realizat un reportaj la momentul producerii acestui dezastru. Citeste tu aici: https://www.infocs.ro/exclusiv-fotogalerie-si-video-hotii-de-lemn-au-profanat-mormintele-din-cimitirul-comunei-brebu-nou/

/www.infocs.ro/exclusiv-fotogalerie-si-video-hotii-de-lemn-au-profanat-mormintele-din-cimitirul-comunei-brebu-nou/

Se vede ce bolnavi erau încât nici după 6 ani nu au putrezit cioatele rămase !
Acum cei 10 care au hotărât tăierea brazilor nu trag la răspundere primăria Brbeu Nou pentru că nu au fost plantaţi alţi brazi ???

Să ne aducem aminte declaraţia din 2012 din ziarul adevărul :

” Heinrich Hausner, unul dintre reprezentanţii pemilor susţine că molizii trebuiau tăiaţi pentru că mulţi erau deja bolnavi. “Ştiu că toţi ne dorim să trăim 100 de ani. Dar ca şi noi şi aceşti copaci au durata limită de viaţă. Aveau 80 şi ceva de ani, iar mulţi erau bolnavi. Anual cădeau în cimitir cinci-şase copaci. Există zece persoane din Germania, care decid în numele întregii comunităţi. Ei au cerut tăierea pomilor. În locul lor au fost plantaţi brazi mici care în zece ani vor creşte. Aşa a fost şi acum 80 de ani”, a declarat Heinrich Hausner.”

Uppppssssss…….Unde sunt brazii care trebuiau să aibă măcar 2 m în 6 ani ??????

Razvan din Brebu Nou

Comentarii

comentarii