Primul centru de vaccinare din Reșița va fi gata în 25 ianuarie VIDEO

La Reșița nu exista încă nici un centru de vaccinare funcțional. Angajații primăriei Reșița lucrează de zor la amenajarea centrelor de vaccinare care vor funcționa la Reșița. Conform autorităților județene, programările se vor putea face începând cu 23 ianuarie, iar primele imunizări vor începe luni, 25 ianuarie.  Unul dintre cele patru centre de vaccinare din Reșița, va funcționa la sala de sport a Liceului Sabin Pautza. În aceste zile, echipe mixte de la Inspectoratul Județean de Urgență și  Direcția de Sănătate Publică, verifică toate aspectele pentru a aviza centrul de la sala de sport, acolo unde  vor funcționa 4 puncte de vaccinare. 

În sprijinul Primăriei Reșița, a venit și Consiliul Județean Caraș-Severin. Președintele Romeo Dunca, a declarat că ,,va cere detașarea unor cadre medicale de la Spitalul Județean de Urgență Reșița pentru a acoperi deficitul de personal din unele centre”. Reprezentanții DSP, spun că cel mai probabil, la Reșița, primele  vaccinuri se vor administra începând de luni 25 ianuarie, la centrul de la Liceul Sabin Pautza, iar la cel de la Școla Gimnazială Mihai Peia, probabil, la finele săptămânii viitoare.

În funcție de fluxul persoanelor care vor dori să se imunizeze, în Reșița, vor fi deschise și centrele de vaccinare de la Colegiul Economic al Banatului Montan și de la Colegiul Național Traian Lalescu.

Comentarii

comentarii

One thought on “Primul centru de vaccinare din Reșița va fi gata în 25 ianuarie VIDEO

Comentariile sunt închise.