Primul pacient infectat cu coronavirus a fost trimis acasa – S-a mai aplicat o amenda de 10.000 de lei

Primul pacient din Caraș-Severin confirmat cu coronavirus – tanarul resitean de 27 de la un mare retailer din municipiu – a fost externat in aceasta seara de la Spitalul de Infectioase „Victor Babes” din Timisoara. In urma ultimului buletin de analize iesit negativ, medicii considerand ca l pot lasa acasa. A fost adus la domiciliu, tot in aceasta seara, cu o autoutilitara a Serviciului Judetean de Ambulanta Caras-Severin. El va ramane acasa, in autoizolare, timp de doua saptamani, dupa care medicii vor decide definitiv daca va putea iesi in comunitate.

De la IPJ CS au fost transmise către CJCCI un număr de 19 adrese privind 30 de persoane față de care s-au făcut verificări la domiciliu, privind țările din care au venit, respectarea izolării la domiciliu sau alte aspecte.
Pentru toate cele 108 persoane introduse în izolare la domiciliu au fost transmise datele necesare.

A fost aplicata cea de a doua amenda in Caraș-Severin. Este vorba de o persoana de 35 de ani din Bocsa, care nu a respectat regimul legal al autoizolarii la domiciliu. DSP mulțumește inca o data, pe aceasta cale, IPJ Caras-Severin pentru sprijin si implicare in solutionarea acestor situatii. Cuantumul amenzii contravenționale este de 10.000 de lei. Este vorba de un bărbat de 35 de ani.

Primul pacient infectat cu coronavirus a fost trimis acasa. Prima amendă, cea dela Baile Herculane, a fost aplicată unei femei.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments