Primul pas pentru ca Oravița să devină centru balnear al Banatului Montan a fost făcut

În ședința de astăzi a Consiliului Local Oravița, cei 9 consilieri locali, Marțian Lepa, Radu Bompa, Sebastian Butan, Matei Andrițoi, Maria Cîrje, Valentin Epure, Nicu Pirici, Nicu Purea, Nelu Zainea, care au participat la ședință, au votat demararea proiectului privind construirea unui centru balnear care va trata afecțiunile reumatismale, cât și alte afecțiuni mai grave.

,,Am făcut împreună un pas important pentru comunitatea noastră, iar în timp sper ca Oravița să ajungă pe harta turismului balnear de sănătate. Mulțumesc consilierilor locali, pentru că au înțeles necesitatea construirii acestui centru și pentru că au votat binele comunității lor! Mulțumesc domnului vicepreședinte al Consiliului Județean, Ovidiu Rădoi, pentru prezența de azi și pentru susținere! Vom continua să investim în sănătate pentru orașul nostru”! a declarat primarul Costel Dumitru.

Apele termale care au aceleași proprietăți terapeutice ca apele de la Baile Felix, aparatura medicală modernă, precum și personalul medical de specialitate, vor face ca acest centru de sănătate să devină important atât pentru orăvițeni și cărășeni, cât și unul de interes național.

Comentarii

comentarii