Prinși de polițiști, in timp ce furau o masina, la Anina

Prinși de polițiști, in timp ce furau o masina, la Anina. În cursul nopții trecute, în jurul orei 04.35, polițiști de la Poliția Orașului Anina, aflați în serviciul de patrulare, au depistat în flagrant delict, pe raza orașului, doi tineri din localitate, după ce au sustras un autoturism.

În momentul depistării, unul dintre tineri se afla la volanul autoturismului, iar celălalt împingea mașina care avea motorul oprit.

La vederea polițiștilor, aceștia au încercat să fugă, unul dintre ei fiind prins imediat și condus la sediul poliției, celălalt fiind identificat ulterior.

De asemenea, polițiștii au procedat la identificarea proprietarului mașinii, un bărbat de 80 de ani din oraș, care nu sesizase încă furtul autoturismului.

În acest caz au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și se continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița.

Prinși de polițiști, in timp ce furau o masina, la Anina. Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Comentarii

comentarii