Prinşi noaptea la furat: „Ne-Au plecat valorile pe stradă”

Prinşi noaptea la furat: „Ne-Au plecat valorile pe stradă”. Un poliţist a prezentat într-o manieră neobişnuită modul în care împreună cu colegii săi a prins mai multe persoane la furat, în Călan.

Un poliţist din Călan a prezentat într-o manieră inedită modul în care a prins mai multe de persoane care au ieşit seara să scormonească prin anexele unui supermarket din oraş.

„Călan, judeţul Hunedoara, ora 23:00. Ne-au plecat valorile pe stradă după ora 22:00 şi s-au gândit să treacă pe la Penny Market Călan, să-l deschidă în afara programului de funcţionare, uitând să-şi complecteze declaraţiile cu ceea ce au de gând să facă şi unde au de gând să meargă, însă ghinion pentru ei că am fost de servici eu Pol. Naţ. Onescu – O.D. zis ONAKA sau OVY şi împreună cu colegii mei Pol. Naţ. Haicu S, şi colegii de de la Pol. Loc. Moconi S. şi Suciu S. Cei în cauză erau foarte miraţi cum de am căzut pe ei şi i-am deranjat, ne-am cerut scuze respectuos valorilor şi ne-am făcut treaba şi serviciul exemplar, să ne ţină minte”, a relatat Ovidiu Onescu, pe pagina sa de Facebook.

Citeste mai mult: /adevarul.ro/locale/hunedoara/politist-despre-romii-prinsi-noaptea-furat-ne-au-plecat-valorile-strada-erau-mirati-cazut-ei-1_5e81e0005163ec42714f56fc/index.html

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „Prinşi noaptea la furat: „Ne-Au plecat valorile pe stradă”

  • 3 aprilie 2020 la 16:42
    Permalink

    Bravo domnilor polițiști ați prins hoți de gunoaie și pă toți hoți de lemne care au defrișat toată România cînd îi prinde o

  • 2 aprilie 2020 la 7:53
    Permalink

    La puscarie cu ei

Comentariile sunt închise.