Utilitare

Prognoza pana in 5 august. ANM anunţă vreme de toamnă la început de august

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza pentru următoarele două săptămâni, intervalul 23 iulie – 5 august 2018.

Potrivit ANM, în prima săptămână vremea va fi răcoroasă, deși media regională a temperaturilor maxime va fi în creștere de la 27 la 29 de grade.

 

În a doua jumătate a intervalului, procesul de încălzire a vremii va continua până la medii ale valorilor maxime diurne de 30…31 de grade. Media temperaturilor minime va avea ușoare variații, pe tot parcursul intervalului, între 17 și 19 grade.

Prognoza meteo 23 iulie – 5 august 2018 pentru Banat

Valorile termice diurne vor caracteriza o vreme răcoroasă în primele zile ale intervalului de prognoză, când se vor situa, în medie regională, în jurul a 26 de grade. Ulterior, vremea se va încălzi de la o zi la alta, devenind apropiată de normal din punct de vedere termic în intervalul 29 iulie – 5 august, când se vor înregistra medii ale temperaturilor maxime de 30…31 de grade. Regimul termic nocturn va fi caracterizat prin valori medii de aproximativ 17 grade în perioada 23 – 27 iulie, apoi acestea vor fi în creștere ușoară, spre 18…19 grade între 28 iulie și 5 august.

Local și temporar va ploua în fiecare zi a intervalului de prognoză, dar mai intense și mai frecvente vor fi aversele din primele două zile.

 

Citeste tu toata prognoza aici: https://observator.tv/vremea/vremea-23-iulie-5-august-2018-anm-prognoza-meteo-doua-saptamani-262007.html?utm_source=Browser&utm_medium=Notification&utm_campaign=Push%20Notification

Comentarii

comentarii