Programari online pentru inmatricularile auto in Caras Severin

Începând de vineri, 24 februarie, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Caraş-Severin pune la dispoziţia cetăţenilor care doresc înmatricularea/transcrierea unui vehicul un sistem de programări online, pentru a scurta timpul de aşteptare la ghişeu. Astfel, accesând link-ul http://www.drpciv.ro/rezervarecs/inmatriculare.php, care poate fi găsit şi pe pagina oficială a Instituţiei Prefectului – Judeţul Caraş-Severin, www.prefcs.ro, solicitantul are posibilitatea alegerii datei în care doreşte să se prezinte pentru depunerea documentelor.

În urma verificării disponibilităţii pentru data solicitată, softul va emite primul interval de timp pentru care nu există deja rezervare. Programarea este gratuită şi netransmisibilă, iar solicitantul este sfătuit ca, înainte de completarea acesteia, să se asigure că deţine toate actele necesare. Rezervarea se poate efectua numai pentru următoarele 2 luni calendaristice (fără sâmbătă, duminică) cu exceptia sărbătorilor legale. Odată efectuată programarea, aplicatia nu va mai permite o altă programare decât după expirarea acesteia.

Solicitanţii se vor prezenta la ghişeul de înmatriculări la ora şi data rezervată, având asupra lor dosarul complet de înmatriculare, cartea de identitate şi rezervarea listată. Programările pentru ziua curentă pot fi efectuate doar pana la ora 08:00:00.

Informații despre documentele necesare înmatriculării/transcrierii vehiculelor sunt disponibile pe pagina de internet www.prefcs.ro.

Comentarii

comentarii