Sport

VIDEO Proiect educational Just Read, alaturi de scoli partenere din Spania, Polonia si Germania

‘Scoala Gimnaziala Nr 2 participa la un nou proiect educational, prin intermediul unui program european, alaturi de scoli partenere din Spania, Polonia si Germania. Just Read este numele proiectului care urmareste promovarea cititului si a cartilor ca sursa de cunoastere a lumii, si ca moduri interesante de petrecere a timpului liber.
https://youtu.be/WUCzX3ZEBa0
Elevii Școlii Gimnaziale Nr 2 din Reșița promovează cititul, în cadrul unui proiect Erasmus Plus, alături de alte 3 școli, din state diferite: Germania, Spania și Polonia. În luna noiembrie o echipă formată din 8 elevi, alături de Adina Tâmpa, coordonatorul proiectului, și directorul școlii, Marius Șandru, a efectuat o vizită în orașul Viveiro din Spania. Pe parcursul a 5 zile elevii reșițeni au participat la diverse activități coordonate de școala gazdă.

Următoarea etapă a proiectului Just Read este programată în luna aprilie 2016, când reprezentanții Școlii Gimnaziale Nr 2 vor participa la etapa de proiect pe care o va găzdui școala parteneră din Germania.

Comentarii

comentarii