Proteste în județ și în vârf de munte – tinerii au protestat și la Cărbunari și la Oțelu Roșu

Aproximativ 15 tineri din Cărbunari, sat de oameni harnici și inimoși din sudul Banatului, au protestat aseară în centrul comunei.
Fiindcă tinerii au vrut să arate că lor le pasă de ceea ce se întâmplă în țară, de faptul că vor siguranță și eliminarea corupției, ei au ieșit în stradă.
Carbunari (2)
Din bucăți de caron au confecționat câteva pancarde pe care au scris mesajul lor, au luat un steag al României și unul al UE și au pornit prin sat după care au scandat câteva minute în fața primăriei.
Carbunari (1)
,,Nu am vrut să bravăm, nu am vrut să fim mai cu moț decât alții, dar ne-am exprimat nemulțumirea de situația actuală, de faptul că suntem tineri și suntem nevoiți să plecăm de acasă fiindcă aici nu avem ce face. Toate astea în timp ce clasa politică a decăzut până acolo încât politicienii ne mint frumos cu zâmbetul pe față sau își împart ciolanul aproape în mod public. Vrem o țară ca afară, nu mai vrem girofaruri și pe ulițele satului, vrem normalitate, vrem să trăim ca în anul 2015 nu ca acum 100 de ani” a spus Cristian Andrei, unul dintre tinerii participanți la protest.

De asemenea, și la Oțelu Roșu, câțiva tineri au venit în centrul orașului și și-au spus păsul și nemulțumirea.

Comentarii

comentarii

3 comentarii la „Proteste în județ și în vârf de munte – tinerii au protestat și la Cărbunari și la Oțelu Roșu

 • 7 noiembrie 2015 la 22:04
  Permalink

  Lipseste Anca!

 • 7 noiembrie 2015 la 9:10
  Permalink

  Macar printre astia nu s-au infiltrat ,,baietii” cu ochi albastrii sau toale albastre:)) La Resita, a fost plin de ei :)) Frateeee- pentru ce am iesit in strada ? Oare nu suntem doar niste papusi? coman 

 • 7 noiembrie 2015 la 9:07
  Permalink

  Felicitari! Putini, cativa oameni, dar au aratat ca le pasa!

Comentariile sunt închise.