Proteste sindicale în centrul Reșiței în fața Prefecturii VIDEO

Zarvă mare în această dimineață în Centrul Civic al Reșiței. Înarmați cu goarne, fluiere și pancarte, câteva zeci de angajați din domeniul instituțiilor de protecția mediului, poliției, asistenței sociale sau grefă judiciară, au protestat în fața Instituției Prefectului Județul Caraș-Severin.

Sindicaliștii au scandat „Cîțu apare – sporul dispare!”, „Cîțule până să vii, aveam bani pentru copii” sau „Voi șmecheri la partid, noi fraieri cu covid” . Acestea sunt doar câteva dintre mesajele scrise de membrii sindicatelor cărășene din domeniul  mediului, poliției, asistenței sociale sau grefei judiciare, afiliate Federației PubliSind, ce au ieșit astăzi în stradă pentru a-și cere drepturile.

Protestatarii cer aplicarea legii salarizării unitare, a pensiilor, precum și față de măsurile anunțate de Gvernul Cîțu. Angajații de la poliția de frontieră, spun că sunt discriminați față de medici sau profesori deși, asemeni lor, se află în prima linie luptei împotriva covid.

Protestele sindicaliștilor de la Publisind vor continua și zilele următoare în fața altor prefecturi din țară dar și în fața Președinției României. 

Comentarii

comentarii

One thought on “Proteste sindicale în centrul Reșiței în fața Prefecturii VIDEO

Comentariile sunt închise.