Monden

PSD clarifică lucrurile: Ioan Crina-șef peste PSD Reșița; Ștefănescu – ,,scărpinat fiindcă l-a mâncat”

Conferinţa extraordinară a PSD Reşita desfăşurată în dată de 19.01.2016 a hotărât prin vot alegerea domnului Ioan Crina în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale PSD Reşita şi a domnului deputat Ioan Benga în funcţia de preşedinte executiv al PSD Reşita.

Deasemenea, Consiliul Municipal al PSD Reşita, a luat în discuţie situaţia domnului Nicolae Ştefănescu, consilier judeţean ales pe listele USL din partea PSD Caraş-Severin, membru al organizaţiei PSD Reşita. Urmare a declaraţiilor, atitudinii , poziţiilor publice avute împotriva PSD Caraş-Severin, Consiliul Municipal al PSD Reşita considera că dl. Ştefănescu s-a situat în afară Statutului şi a Codului Etic al PSD. Prin urmare, organizaţia municipală se delimitează total de declaraţiile şi atitudinile domnului Ştefănescu Nicolae considerând că acesta este împotriva şi în afară partidului.

Aşadar, Organizaţia Municipală PSD Reşita aşteaptă lămuriri din partea domnului Ştefănescu Nicolae, în caz contrar urmând ca acesta să suporte consecinţele ce decurg din Statutul PSD şi anume excluderea din partid.
Biroul de presă al PSD

Intrebat de către colegul Victor Nafiru de la cotidianul www.argument-cs.ro care este poziția sa vis-a-vis de poziția colegilor din partid, Micolae Ștefanescu a declarat următoarele: ,,Răspunsul consilierului județean nu s-a lăsat mult așteptat, el conținând și o anumită doză de ironie. „Explicațiile trebuie să și le dea ei înșiși. Să citească cu atenție statutul partidului și să se uite în oglindă, să se vadă în toată splendoarea lor. Mai mult, să caute bine în actele și faptele înfăptuite în plan politic și nu numai“, spune Ștefănescu.

Consilierul județean mărturisește că niciodată nu își va critica „juridic“ colegii, având în vedere faptul că majoritatea membrilor PSD sunt oameni simpli, cinstiți și onești de care nu se va dezice niciodată.

„Ce lămuriri să dau? Structurile PSD din județ sunt atipice și nefuncționale. Domnii de la PSD nu au fost străini de dosarul ANI, de acum câțiva ani, pe care l-am câștigat, de altfel. În consecință, urez mult, mult succes celor ce așteaptă lămuriri de la mine“, ne-a mai declarat Nicolae Ștefănescu-Ștefi.

– See more at: http://argument-cs.ro/content/nicolae-%C8%99tef%C4%83nescu-%C8%99tefi-%E2%80%9Eurez-mult-mult-succes-celor-ce#sthash.SxVIAm9i.dpuf

Vă reamintim că în ultimele două luni, Nicolae Ștefănescu – membru marcant al PSD Caraș Severin, cu nenumărate funcții în partid, dar și fost prefect al județului, a făcut nenumărate declarații publice – declarații în care – nu de puține ori , i-a atacat puternic chiar pe liderii PSD – locali si naționali. Se pare că ,,paharul răbdarii șefilor din PSD s-a umplut” și acum i se cere socoteală pentru declarațiile făcute. (NN)

Comentarii

comentarii