Ramane ca si pana acum: Consiliul Judetean tot cu un singur vice Vot ratat

Un singur vot i-a anulat șansa lui Flavius Nedelcea de a fi numit chiar de azi al doilea vicepreședinte al Consiliului Județean. Cel mai așteptat punct de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Județean de astăzi a fost alegerea celui de al doilea vicepreședinte. Fiecare grupare politică a consilierilor județeni a avut câte o propunere pentru această funcție rămasă liberă după plecarea lui Mihai Bona. Astfel că, gruparea PSD l-a propus pe Flavius Nedelcea care era de ceva vreme ”în cărți” ca viitorul vicepreședinte al forului județean.

Acțiune premeditată sau neștiința consilierilor privind procedura de vot au făcut ca Nedelcea să obțină 15 voturi din 16, care însumează majoritatea simplă. Din partea PNL pe buletinele de vot pentru vicepreședinte a fost propus economistul Dumitru Rujan, care a avut doar 11 voturi, 4 voturi fiind anulate de către comisia de validare. Președintele Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu, a precizat că exclude varianta mai multor voturi pe un buletin de vot puse în mod intenționat de către unii consilieri județeni, precizând că cele 4 buletine anulate sunt rezultatul necunoșterii exacte a procedurii de vot, pe unele buletine apărând 2 ștampile.

”Va fi reluată, probabil într-o ședință ordinară. Vom relua procedura de vot, adică vom propune din nou pe ordinea de zi pentru că astăzi, în aceeași ședință nu putea fi reluată procedura de vot deși s-ar fi impus, explicând poate mai bine procesul de vot, dar există prevedere că un proiect odată respins nu mai poate fi supus la vot în aceeași ședință”, a precizat președintele Hurduzeu la finalul ședinței.

Comentarii

comentarii