Rampa metalica ridicata de Politia Locala

Polițiștii locali din Reșița au făcut un ban cinstit, dar la bugetul local deoarece au ridicat de pe str. Turturelelor nr. 27 din municipiul Reşiţa o rampă metalică, abandonată pe domeniul public, rampă care are cateva sute de kilograme de fier vechi. Potrivit prevederilor legale privind stabilirea metodologiei de ridicare, depozitare şi valorificare a unor bunuri abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului Reşiţa, agenţii de poliţie locală împreună cu reprezentanţii Direcţiei de Întreţinere şi Repararea Patrimoniului Reşiţa au ridicat, transportat şi apoi depozitat rampa într-un loc special amenajat, chiar la Sediul Direcţiei de Întreţinere şi Repararea Patrimoniului, care cu siguranță va gasi să o valorifice într-un fel. Mai mult decât atât, întreaga zonă unde era acest mastodont a fost curățată, pentru că era un focar de infecție. Acolo se depozitau tot felul de gunoie, uleiuri, vopsele și alte materiale poluante.

În data de 17.01.2018 poliţiştii locali din cadrul Biroului Inspecţie şi Control al Direcţiei Poliţia Locală Reşiţa, s-au deplasat pe str. Turturelelor nr. 27 din municipiul Reşiţa pentru a lua măsuri în ceea ce priveşte ridicarea unei rampe metalice abandonată pe domeniul public.

Astfel, potrivit prevederilor H.C.L. nr 224/2017 privind stabilirea metodologiei de ridicare, depozitare şi valorificare a unor bunuri abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului Reşiţa, agenţii de poliţie locală împreună cu reprezentanţii Direcţiei de Întreţinere şi Repararea Patrimoniului Reşiţa au procedat la ridicarea, transportarea şi depozitarea rampei în locul special amenajat.

Comentarii

comentarii