Recolta bogata de weekend a polițiștilor cărășeni: șoferi beți și fără permis

În cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţişti în perioada 24-25 ianuarie a.c., poliţiştii au întocmit mai multe dosare de cercetare penală.

Pe Pasajul Superior Lunca Bârzavei din municipiul Reşiţa a fost oprit pentru control un autoturism. Din verificările efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de C.C., în vârstă de 57 de ani. La testarea bărbatului cu aparatul alcooltest rezultatul a fost pozitiv fiindu-i recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Pentru aceeaşi faptă este cercetat şi B.I., în vârstă de 41 de ani, oprit pentru control în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Revoluţia din Decembrie din Reşiţa.

Pe raza localităţii Greoni, poliţiştii l-au identificat pe C.M., de 19 ani, la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

Tot fără permis a fost identificat şi G.L., de 29 de ani, în timp ce conducea un moped pe strada Mihai Eminescu din Oţelu Roşu.

Pe raza localităţii Borlova a fost oprit pentru control un autoturism. La volanul maşinii se afla S.S., în vârstă de 18 ani, care nu posedă permis de conducere. El le-a declarat poliţiştilor că a luat autoturismul tatălui său fără ca acesta să ştie.

Cercetările continuă pentru infracţiunile de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis.

Pe strada Gării din Caransebeş poliţiştii l-au depistat pe S.I., în vârstă de 31 de ani, la volanul unui autoturism deşi nu posedă permis de conducere. Testarea cu aparatul alcooltest a fost pozitivă fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal.

[youtube id=” MJ3wvY2yLN0″]

Comentarii

comentarii