RECUNOȘTINȚĂ ȘI SATISFACȚIE PROFESIONALĂ PENTRU POLIȚIȘTII BOCȘENI CARE AU RECUPERAT DE LA HOTI CAZANUL DE RACHIE

”Domnilor polițiști, vă mulțumesc că mi-ați adus înapoi cazanul pe care nu mai speram să îl recuperez vreodată! Să știți că am muncit doi ani să strâng bani ca să îl cumpăr.”

Sunt cuvintele unui bărbat de 59 de ani din Bocșa, care cu lacrimi în ochi le-a mulțumit polițiștilor de la Poliția Orașului Bocșa în momentul în care i-au restituit cazanul din cupru, cu toate componentele, pe care persoane necunoscute i le-au sustras în noaptea de 23 spre 24 noiembrie 2020, dintr-o anexă a locuinței.

Polițiștii au identificat doi tineri de 16 și 18 ani din Bocșa, bănuiți că ar fi sustras cazanul din cupru de la locuința bărbatului de 59 de ani, pe care după comiterea faptei l-ar fi vândut în schimbul sumei de 800 de lei, unei persoane din localitatea Berzovia.

Bunul recuperat, în valoare de aproximativ 6.000 de lei, a fost restituit persoanei vătămate.

Polițiștii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor vinovate.

Comentarii

comentarii