Reluarea circulației cu bacul peste Dunăre de la Moldova Noua în Serbia – Un pas înainte pentru turismul din Clisura Dunării VIDEO

Clisura Dunării este sectorul cel spectaculos al fluviului de la intrarea în România și până în Deltă. Atât autoritățile publice cât și mediul privat, trebuie să investească în infrastructură turismului din zonă astfel încât Defileul Dunării să devină un punct important de atracție pentru turiștii din țară și din străinătate. Clisura Dunăriii are un potențial turistic foarte mare, o spun atât autoritățile publice cât și cei din mediul privat, însă la infrastructura de turism mai este de muncă astfel încât cel care ajunge în această frumoasă zonă să aibă o experiență deosebită și nu doar să revină, ci să recomande și altor persoane locația.

Revigorarea turismului in zona Moldova Noua, loc mirific, dar trecut pe linie moarta din cauza activității miniere moarta in zona. Oamenii au inceput sa descopere zona, au descoperit Ostrovul cu caii salbatici si tot ce se poate vizita in zona. După mai bine de un an de pauză, cauzată de restricțiile impuse de pandemia de coronavirus, bacul Baziaș 4 care asigură legătura fluvială între România și Serbia, între localitățile Moldova Nouă și Golubăț, și-a reluat activitatea. Bacul Baziaș 4 a efectuat, la acest sfârșit de săptămână, primele curse regulate după o pauză de peste peste un an.

Atât autoritățile locale din Moldova Nouă cât și cele din Golubăț speră ca reluarea curselor să ajute, în primul rând, la revigorarea turismului în Clisura Dunării.

Comentarii

comentarii

One thought on “Reluarea circulației cu bacul peste Dunăre de la Moldova Noua în Serbia – Un pas înainte pentru turismul din Clisura Dunării VIDEO

Comentariile sunt închise.