REMEMBER EXCLUSIV VIDEO La pas prin Oravița veche cu Stela Popescu, Alexandru Arșinel și Teatrul Constantin Tănase

Acest material a fost realizat in luna martie a anului 2014 la Oravita. Primarul Costel Ursu le-a facut oravitenilor un cadou unic: un spectacol unic cu trupa Constantin Tanase si vedetele acestui teatru: Alexandru Arsinel, Vasile Murariu, Adrian Enache si multi altii: Pe rând, pe scenă au susținut momente muzical -umoristice, actorii: Cristian Simion și Nae Alexandrescu; Vasile Muraru și Valentina Fătu; Ana Maria Donosa; și bineînțeles, celebrul cuplu de actori: Stela Popescu și Alexandru Arșinel. Actorii au smuls ropote de aplauze după fiecare interpretare. Show-ul s-a încheiat cu un recital muzical, susținut de Adrian Enache. ,,Oravița este veche și frumoasă, Oravița este unică iar fiecare stradă este un tablou, o fotografie de epocă sau o poveste. La Oravița au fost oameni de valoare, artiști și cel al cărui nume îl poartă și teatrul nostru, marele Constantin Tănase”. Sunt frânturi din interviul acordat pentru InfoCs de actorul Alexandru Arsinel. Împreună cu Stela Popescu, cei doi au susținut la Oravița un spectacol de zile mari, un spectacol de revistă adus direct de la București de pe scana Teatrului de Revistă, Constantin Tănase. Din pacate, acum vorbim la timpul trecut de Stela Popescu. De aceea, am decis ca sa reluam acest material realizat de www.infocs.ro la Oravita in data de 12 martie 2014.
Interviu Stela si Arsinel
)
,, Sala Casei de Cultură „Mihai Eminescu” din Oravița, a fost neîncăpătoare marți seara, la spectacolul „Veselia nu-i în criză”, susținut de Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” din București. Spectacolul a debutat cu Ansamblul de Balet al Teatrului „C Tănase”, urmat de un recital susținut de Daniela Tănase.

Pe rând, pe scenă au susținut momente muzical -umoristice, actorii: Cristian Simion și Nae Alexandrescu; Vasile Muraru și Valentina Fătu; Ana Maria Donosa; și bineînțeles, celebrul cuplu de actori: Stela Popescu și Alexandru Arșinel. Actorii au smuls ropote de aplauze după fiecare interpretare. Show-ul s-a încheiat cu un recital muzical, susținut de Adrian Enache.

NU au lipsit dansatorii, corpul de balet al Teatrului. Tineri și tinere îmbrăcați în strasuri, cu pene și haine croite frumos, așa cum șade bine unui corp de balet.
Spectacol partea I a
)
Spectatorii au umplut sala de spectacole a Casei de cultură. Au avut în față un decor, un aranjament scenic cu multe paiete, cu lame cu tiul și mătase strălucitoare. O scenă cu adevărat a unui teatru de revistă cu tradiție și de renume.
Doamna teatrului de revistă românesc, Stela Popescu și maestrul Alexandru Arșinel, au avut amabilitatea să ne ofere un amplu interviu pe care dumneavoastră îl puteți urmări în întregime în materialele noastre video. De asemenea, InfoCs vă oferă selecțiuni din toate tablourile spectacolului cu toți artiștii care au urcat pe scena de la Oravița.
Spectacol partea a II a
)
Ce ar mai fi de adăugat, este faptul că maestrul Arșinel și-a făcut timp și a vizitat aproape tot orașul: de la Teatrul Vechi și până la biroul primarului. O impresie deosebită i-a lăsat-o artistului Ștrandul Termal, loc în care Arșinel a promis că va reveni, dar la odihnă și un grătar cu prietenii și consăteanul său fiindcă tatăl primarului Costel Ursu s-a născut în Dolhasca – loc în care a copilărit și primarul. Impresiile artistului despre aceste locuri le puteti urmări în materialul filmat.
De asemenea, simpaticul și mereu junele prim, Adrian Enache, și-a amânat plecarea cu câteva ore bune pentru a putea bate la pas Oravița, lucru consemnat de colegul John Gavrilescu în ziarul on-line al Oraviței ,,Vocea Oraviței”.
,, Deși membrii Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” au plecat în această dimineața spre Deva, unde vor susține în acestă seară un spectacol, Adrian Enache a preferat să-și petreacă timpul liber dintre spectacole, la Oravița.

Aflat pentru prima oară la Oravița, Adrian Enache recunoaște că nu a fost prea încântat de ideea de a concerta la Oravița, neștiind prea multe despre oraș. Această impresie a fost schimbată radical în momentul în care artistul a luat contact cu sala, cu publicul din sală, simțind căldura publicului în timpul concertului și după, și drept urmare, Adrian Enache a hotărât să-și petreacă timpul liber până la spectacolul din această seară de la Deva, în Oravița. Artistul a vizitat în cursul zilei de astăzi Teatrul Vechi „Mihai Eminescu” și Farmacia Knoblauch.

Plec mai bogat spiritual din Oravița, mai ales după ce am vizitat minunățiile culturale (Teatrul Vechi „Mihai Eminescu” și Farmacia Knoblauch) din oraș. Am să mă reîntorc în Oravița ori de câte ori voi avea ocazia. Am găsit primăvară la Oravița, și aici mă refer și la căldura din sufletul publicului orăvițean și sper ca prin prestația mea de aseară, să le fi adus oamenilor, vara-n suflet”.

Comentarii

comentarii