VIDEO Reprezentantele Reşiţei au urcat de trei ori pe podiumul de premiere la Campionatele Naţionale de Atletism

Tinerele speranţe ale atletismului reşiţean şi-au reconfirmat talentul şi buna pregătire la Campionatele Naţionale de juniori III de la Cluj-Napoca. Reprezentantele Reşiţei au urcat de trei ori pe podiumul de premiere al competitiei.

Desfăşurate pe Cluj Arena, Campionatele Naţionale de Atletism ale juniorilor III au reunit in municipiul transilvănean cei mai buni atleţi ai României la această grupă de vârstă. La Naţionalele de la Cluj au participat şi reprezentanţii Reşiţei, care au adus acasă trei medalii, toate la feminin. Cea mai valoroasă performantă a fost realizată de Bianca Popescu, de la Liceul Traian Vuia, eleva antrenorului Irinel Dumitru reuşind să-şi adjudece titlul naţional cu o aruncare de 38,25 metri. În aceeaşi probă, argintul a revenit tot unei reprezentante a Reşiţei: sportiva Universităţii Loredana Crâşmariu a urcat pe treapta a doua a podiumului, cu o aruncare de 37,06 metri.

Cea de-a treia medalie reşiţeană a fost obţinută în proba de ştafetă 4×100 de metri. Alexandra Miu-Panduru, Andreea Ferenţ, Alexandra Boca şi Bianca Popescu au concurat sub culorile Clubului Sportiv Universitatea, reuşind să-şi adjudece argintul, cu timpul de 53,29 secunde. O altă sportivă reşiţeană a ratat de puţin podiumul la aruncarea greutăţii.

Aproape de podium a fost şi Mădălin Marin: sportivul legitimat la CSS Reşiţa şi antrenat de tehnicianul Cornel Moruţ a încheiat pe locul patru proba de aruncarea discului. Atleţii reşiţeni vor avea parte în această vară de un cantonament de refacere la Eforie Sud, în perioada 1-10 august, pregătirile urmând a fi reluate la 1 septembrie.

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “VIDEO Reprezentantele Reşiţei au urcat de trei ori pe podiumul de premiere la Campionatele Naţionale de Atletism

Comments are closed.