“Reşita 07” a fost pe cai mari la Mallorca Open Masters – 26 de medalii în total

În zilele de 23 si 24 aprilie 2022, clubul reşiţean a participat la Palma de Mallorca la un puternic concurs de înot masters unde a câştigat 8 medalii de aur, 8 de argint şi 7 de bronz la probele individuale şi una de aur şi două de argint la probele de ştafete. Au concurat 288 de sportivi din 12 ţări care au reprezentat 69 de cluburi.


Rezultate excepţionale a obţinut Coicici Miroslav care a venit special de la Londra pentru a reprezenta clubul reşiţean la acest concurs şi a câştigat toate cele 4 probe la care a participat cu timpi foarte buni.


Toţi cei 7 înotători de la “Reşita 07” – Coicici Miroslav, Rasadean Marcel, Laszlo Roxana, Pirjol Ionuţ, Iana Dorina, Kuhn Alexandru, și Szilasi Monica au avut rezultate foarte bune. Pirjol Ionuţ a câştigat la categoria de vârsta +30 ani locul 2 la Cupa “Natador Completo” prin participarea la probele de 50 m în toate stilurile şi 100 m mixt.


Peste două săptămâni, în 14 și15 mai, la Reşita sunt aşteptaţi cei mai buni înotători masters din România la Campionatul Naţional de Înot Masters.

A consemnat Iana Dorina – director executiv Club Resita 07

Comentarii

comentarii

One thought on ““Reşita 07” a fost pe cai mari la Mallorca Open Masters – 26 de medalii în total

Comments are closed.