Reșița găzduiește faza națională a Olimpiadei de Servicii VIDEO

Municipiul Reșița găzduiește, timp de 4 zile, faza națională a Olimpiadei de Servicii pentru disciplinele din aria curriculară Tehnologii. Aproximativ 200 de elevi care studiază la licee cu profil economic, turism şi comerț își vor etala cunoștințele în cadrul celor două probe de concurs, una teoretică şi cealaltă practică.

Festivitatea de deschidere a Olimpiadei Naţionale a serviciilor a avut loc în sala Lira a Liceului de Artă „Sabin Păutza” din municipiul Reşiţa. La startul oficial al Olimpiadei, tinerii concurenţi au recunoscut că nu sunt scutiţi de emoţii, dar s-au arătat hotărâţi să demonstreze tot ce ştiu în domeniul în care s-au pregătit.

Proba scrisă a Olimpiadei a avut loc astăzi, iar cea practică se va desfăşura joi, ambele secţiuni fiind găzduite de Colegiul Economic al Banatului Montan. Între cele două etape de concurs, tinerii olimpici vor avea parte de diverse activităţi conexe. În această seară, ei vor putea asista la spectacolul „”Focul nestins al Reşiţei”, manifestare artistică găzduită de cinematograful Dacia, iar mâine este programată o excursie în judeţ, cu vizitarea câtorva dintre cele mai importante obiective turistice din Caraş-Severin. Festivitatea de premiere a laureaţilor Olimpiadei de servicii va avea loc joi seara, de la ora 18.00, în Sala Lira. Pentru bună desfăşurare a întregului eveniment, Inspectoratul Şcolar Caraş-Severin se bucură de sprijinul Consiliului Judeţean şi al administraţiei locale reşiţene.

Comentarii

comentarii