Resita se pregateste de sarbatoare cu ornamente noi si lucrari adecvate

În săptămâna 17-21 noiembrie 2014, în municipiul Reşiţa, au început lucrările de montare a decoraţiunilor festive pentru sărbătorile de iarnă în zonele Centrul Civic, Parcul Tricolorului, I.L.Caragiale, complex comercial Henn şi Intim de către muncitorii Serviciului Public – Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, Serviciul de Iluminat Public şi Deszăpezire. Şi în acest an, au fost achiziţionate elemente decorative noi, conform bugetului alocat, care vor fi amplasate pe Bd. Revoluţiei din Decembrie, Bd. Republicii, Parcul Tricolorului şi Centrul Civic.
De asemenea, au fost efectuate lucrări de pregătire pentru asfaltare a parcării şi a trotuarului pe Str. A.C. Popovici – (Vama Reşiţa) şi de construcţie a unui zid de sprijin în zona Rândul II, pe o lungime de circa 57 m.
Au mai fost realizate lucrări de reparaţii la învelitoarea sălii de sport de la Şcoala Gimnazială nr. 9 şi lucrări de toaletare a arborilor, conform graficului existent, în zona Căpitan Ioan Poptelecan, Piaţa 1 Decembrie 1918, Grădiniţa PP Nr. 5.

Cabinet Primar

Comentarii

comentarii