Reșița se pregătește de sărbătoare, se impun restricții de circulație

28 iun (113)În perioada 27-29 iunie 2014, Primăria Municipiului Reşiţa şi Consiliul Local al Municipiului Reşiţa organizează ,,ZILELE REŞIŢEI ŞI RUGA BĂNĂŢEANĂ 2014”.
Manifestările se vor desfăşura în zona Renk (Bd. Republicii, între intersecţia Mol şi intersecţia Bd. Muncii cu Str. Făgăraşului).
În perioada 26 iunie 2014, ora 08:00, şi 30 iunie 2014, ora 20:00, în locaţia menţionată mai sus, circulaţia rutieră va fi închisă iar pe breteaua de legătură, cuprinsă între B-dul. Muncii, sensul giratoriu de la Kaufland, şi Calea Timişoarei, va fi interzis accesul autovehiculelor cu excepţia celor riverane și autorizate, fiind permis accesul autoturismelor dinspre Calea Timișoarei până la fosta piață auto pentru utilizarea spațiului ca parcare. Se poate folosi ca alternativă de parcare zona de pe Al. Gugu care delimitează “piața de vechituri”.
În această perioadă, programul de transport public local de călători va fi suplimentat în intervalul orar 17:00-24:00 (transportul după ora 24 se va adapta în funcție de programul spectacolelor) și se va realiza după cum urmează:
– traseul local secundar de transport public local de călători Intim – Moniom va fi deviat pe breteaua de legătură cuprinsă între B-dul. Muncii, sensul giratoriu de la Kaufland cu aceleaşi capete de traseu;
– pentru traseul local principal de transport public local de călători Fabrica de Pâine- Marginea cu plecare de pe Calea Timişoarei, călătorii vor fi transbordaţi între Fabrica de Pâine şi Kaufland de unde vor fi preluaţi de traseul principal;
– traseul principal Mol – P-ţa Republicii – Marginea se va desfăşura cu întoarcere la Kaufland (staţionare în alveolă şi întoarcere în sensul giratoriu).

Cabinet Primar

Comentarii

comentarii