Resiteanca Alina Vuc, aur la G.P.-ul Germaniei

Sportiva română Alina Vuc a câștigat medalia de aur la categoria 48 kg, duminică, la Grand Prix-ul Germaniei la lupte feminine, desfășurat la Dormagen, după ce a învins-o în finală pe Jade Parson (Canada).

Alina Vuc, medaliată cu bronz la Europene, trecuse în semifinale de Patricia Bermudez (Argentina), câștigătoarea medaliei de bronz la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, potrivit site-ului Federației Internaționale de profil (United World Wrestling).

Bronzul la Dormagen a fost obținut, la 48 kg, de Bermudez și de Julie Sabatie (Franța).

Campioana europeană de junioare Kriszta Incze a ratat medalia de bronz la cat. 63 kg, sportiva română fiind învinsă în meciul pentru locurile 3-5 de Viviane Herda (Germania). Aurul la cat. 63 kg a fost cucerit de Braxton Stone, argintul a revenit suedezei Henna Johansson, iar o altă medalie de bronz a fost obținută de Nadine Weinauge (Germania).

Alina, s-a inițiat în tainele luptelor la vârsta de 10 ani în cadrul CSM Reșița, sub îndrumarea lui Nicolae Constantin, apoi s-a legitimat la CSA Steaua. Din 2012 se pregătește cu antrenorul Mihai Stroia.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments